Standard & Tillval

Projekthus i Sverige AB levererar högkvalitativa hus till marknadens lägsta pris.

Husen är byggda enligt svensk standard och Boverkets konstruktionsregler EKS10. Vi är en flexibel leverantör och det finns inte några generella hinder vad gäller takhöjd osv utan vi skräddarsyr konstruktionen efter era ritningar.

Väggar och tak

Samtliga väggar levereras isolerade enligt projektets behov samt med både OSB och gips.
Svenska väggdosor och rör förinstalleras i väggarna för smidigt elarbete. Allt materiel som används i konstruktionen är fuktavstötande samt brandklassat.
Vad gäller taket så tar vi fram den lösning som passar ert projekt bäst, oavsett om det är takstolar, nockbalk eller färdiga takelement så tar vi fram en bra lösning.

Exteriör

Den utvändiga fasaden kan beställas med både träpanel av högsta kvalitet, puts eller fiber-cement. Oavsett val så slutförs det mesta i fabriken, förutom slutlagret av puts som görs på plats när huset är rest.

Fönster

Som standard så ingår monterade 3-glasfönster med lågt U-värde, valbara fönster finns i PVC, Trä samt aluminiumbeklädda träfönster.

Takbeklädnad

Som takbeklädnad erbjuds betongtakpannor, takpapp eller plåt.

Hängrännor, fönsterbleck och övriga plåtdetaljer

Finns i ett brett urval färger och utseenden.

Invändigt

Det invändiga delarna är beroende på era krav och önskemål och kan således också skilja väldigt mycket i pris. Här behöver vi tillsammans gå igenom just era önskemål för att lämna en träffsäker offert. Vi köper in ert valda materiel där det för dagen är billigast och utan påslag för dig som kund.

Som riktpris för ett hus om ca: 110kvm med hög standard kan vi offerera ca: 7.500kr/kvm inkl.moms för invändigt material och arbete, då ingår bl.a. kök ifrån Kvik, ekparkett ifrån Kährs, helkaklade badrum, innerdörrar, innertak i gips och målade väggar, Nibe 730 med golvvärme (förutsatt att det finns i grund), eldragning, vvs.

Vill du veta mer? Kontakta oss